Krausz Gábor Libalakoma a Révészben!

Krausz Gábor Libalakoma a Révészben!

Krausz Gábor 10 évig dolgozott Londonban, ahol Michelin csillagos séfektől tanulhatott, majd hazatérve a kint megszerzett tudást kamatoztatva elsőként a ZONA majd a Bestia étterem konyháját irányította.

Később az Eventrend Cégcsoport kreatív séfjeként olyan népszerű éttermek konyhájáért felelt, mint a BRKLYN, a P’art Bisztró vagy a Hotel Residence Siófok, de a Papp László Sportaréna vendégeinek gasztronómiai élményeiről is ő gondoskodott.

Jelenleg saját vendéglőjének megalkotásán dolgozik amit 2021 nyarán tervez megnyitni. A főzés az igazi szenvedélye, többek között ezt is bebizonyította, amikor a Séfek séfe c. gasztro reality műsorban mentor-séfként debütálhatott, és a közeljövőben a 3.evadaban lesz látható.

Október végén pedig Győrbe látogat a Révészbe, hogy vendégeinknek Kovacsics István Séfünkkel együtt mesés elő Libanapi lakomát készítsen október 30-án és 31-én is!

Az est menüje

Amuse buche
Metélőhagyma, libatepertő, tökmagos cruton, libazsír.

Hideg előétel
Libamáj parfé, lilahagyma chutney, zöldalmapüré, diómorzsa, kandirozott narancsos házi briós

Leves
Liba consommé, karfiol textura, blansírozott, karotta.

Főétel 1.
Erdei gomba rizottó, szarvasgomba, tépett-füstölt libacomb

Főétel 2.
Libamell, cékla márványos édesburgonya, homoktövises csipkebogyó JUS, kelbimbó.

Desszert:
Tökmag mousse, Sütőtök szív, málna coulis

A menü ára 21990 Ft/ fő,
mely tartalmazza a 6 fogásos menüt és a fogadóitalt is.
A foglalható helyek száma limitált, csupán 60 fő

Dátum

2020. október 30.18:00

2020. október 31., 18:00

Helyszín

9026. Győr, Hédervári u. 22-24.
Étterem, csökkentett ülőhellyel (maximum 60 fő a 100 fős étteremben)

Asztalfoglalás 
+36 96 320 667
etterem@duditshotels.hu

Go to Appearance - Infomation Author to create a infomation