


Március közepén újabb eseményre hívunk benneteket a Révészbe, ezúttal egy forradalmi vacsoraestre!
Séfünk, Kovacsics Koksza István különleges menüvel tiszteleg majd hőseink előtt,
vendégeink pedig ismét élvezhetik a kreatív a győri fine dining egy újabb gyöngyszemét!
Az est menüsora
Előétel
Préselt borjú láb, házi tatár
Leves
Ökör uszály leves
Főételek
Sertés java “Bakonyi” módra sztrapacska
Harcsa paprikás, túrós csusza
Kapuvári csirke ballotine, burgonyapüré
Desszert
Gesztenyepüré mousse
A részvétel előfoglaláshoz kötött,
melyet az oldal alján található űrlapon keresztül tehet meg.
A menü ára
Március 13-a éjfélig 13.900 Ft / fő
Ezt követően zárásig 15.490 Ft / fő
Biztosítsd be a helyed most az űrlap kitöltésével!