Révész BBQ Saloon&Bistro

BISTRO AJÁNLAT

Szerdától szombatig várjuk vendégeit Győrben, a Dining Guide Magyarország által is elismert Révész BBQ Saloon&Bistro!
Családi rendezvényekhez, születésnapokhoz kérje egyedi ajánlatainkat! Önt is várja Győr Révfaluban a Kertvárosi Fine Bistro!
15 fő feletti foglalás esetén egyeztetés szükséges!
A foglalást követően várjon a visszaigazolásra, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon vagy e-mailen!

📞 06 96 320 667


PIT BOX SMOKER AJÁNLAT

Szerdától szombatig várja vendégeit Győr egyetlen eredeti BBQ étterme, ahol a nyári BBQ esteken kívül egész évben rendelhetőek eredeti Pit Box Smokerben több órán át füstölt, fűszerekkel átdörzsölt #mocskosulfinom BBQ fogásai! Burgerek, Burritok, Házhoz is rendelhető BBQ BOX-ok várják a az igazán bevállalós gourmet vendégeket!

Nyáron BBQ estekkel várja vendégeit, ahol az füstölt különlegességek mellett a Révfalusi víztoronyba is bepillantást nyerhetnek a érdeklődők!
Mocskosul Finom BBQ ételek fogyaszthatók helyben, de rendelhetők házhoz is Győrben!


FINE DINING VACSORAESTEK

Vegyen részt Michelin csillagos vendég Séfekkel szervezett vacsora esten vagy szervezzen saját fine dining eseményt!  Kápráztassa el vendégeit a Győrben még mindig egyedülálló élményvacsorával! A 6 fogásos menüsorra először ajánlatot teszünk, majd a szervezővel közösen szabjuk személyre az estet, hogy az esemény a kísérő borsorral együtt kellően tükrözze az ünnepelt alkalmat! Kérje ajánlatunkat most és alkosson maradandó élmény etteremvezető tulajdonosunkkal, Dudits Gergellyel és Séfünkkel, Kovacsics Istvánnal közösen.

Kérje egyedi ajánlatunkat a linkre kattintva!

📞 06 30 931 6160


BBQ ESTEK

2024-ben visszatérnek a nyári BBQ estek a Révész belső kertjében!

Frissen füstölt húsok, egyszeri menüajánlatok és egy semmihez sem hasonlítható laza kerti party a révfalusi víztorony lábánál. A nyári BBQ estek elején vendégeink a Révfalusi víztornyot is megtekinthetik és lehetőség nyílik egészen a harmadik emeletről csodálni Győr városát! Már foglalhatók az idei év dátumai, a résztvevők száma ismét limitált, ezért érdemes sietni!

Ha most lemaradt a meghirdetett időpontokról érdeklődjön egyedi ajánlataink felől, BBQ estek külön megrendelésre is szervezhetők cégek, születésnapok  és esküvők számára is

📞 06 96 320 667