A Révészről

Dudits család

A Dudits család felmenői között találjuk  az 1932-ben Budapesten megnyílt Bucsinszky Kávéház alapítóját, Bucsinszky Lajost is. Id. Dudits Gábor visszatérve a családi vendéglátó hagyományokhoz, feleségével, Mártával közösen éppen e területen valósította meg életművét. Első  vállalkozása az 1987-ben megnyílt Révész Kocsma volt, ami már Győr legnagyobb családi kézben lévő szállodájává és ínyencen által is kedvelt éttermévé vált.

Vállalkozását ma örökösei viszik tovább, Győrben lánya Vérné Dudits Márta Liza, fia Dudits Gergely Leó és felesége Szabina, Soboron pedig, a Dudits Kastélyban legidősebb fia Gábor és felesége Dóra.


Kovacsics István Séf

Az étterem profiljához illeszkedve István sok fronton képes helyt állni. Levezényel egy magas színvonalú ételeket megkívánó eseményt, miközben a hagyományosabb elvárásokkal is elbír egy komoly esküvő.

Tányérjai mindig sokszínűségről árulkodnak, eklektikusak, amelyek jól kombinálják a modern gasztronómia elvárásait a magyar konyha sajátosságaival, de akár a fine dining világában is megállják a helyüket.

István elhívatott az edukáció iránt folyamatosan fejleszti a saját szakmai tudását amelyet szívesen át is ad másoknak. Ezáltal szeretne azon séfek közé tartozni, akik hozzájárulnak a jövő generáció fejlődéséhez, valamint ezen keresztül a magyar gasztronómia haladásához.


Referenciák

Szenvedélyünk a nagy létszámú rendezvények lebonyolítása és nem szeretjük, ha egy nívós rendezvényt rossz catering kísér, ezért megalapítottuk a Révész Cateringet.

Üzleti ebéd vagy vacsora
Tréning
Konferencia
Workshop lebonyolítása
100 fő elszállásolására alkalmas hotel


Dolgozz együtt velünk!

Csatlakozz a Révész csapatához és érdeklődj az elérhető pozíciók felől az oldal alján szereplő űrlap kitöltésével.
Megjegyzésben tüntesd fel:
- milyen pozícióra jelentkeznél
- hány éve dolgozol a szakmában
- és jelöld fizetési igényed, illetve az utolsó munkahelyed is.

Jelenleg elérhető álláslehetőségek

Szakács
Szobaasszony
Szállodai recepciós